MakingThePages


Prijzen en mogelijkheden ADSL

Standaard ADSL pakketten

De prijzen en snelheden van ADSL zijn dusdanig aan verandering onderhevig dat wij hier geen prijzen en snelheden kunnen geven. Bel of eMail s.v.p. voor de laatste gegevens.

Maatwerk

Voor bedrijven die andere behoeften hebben op het gebied van beveiliging, hardware, support of meer persoonlijke begeleiding, kunnen wij in samenwerking met een regionale hardware- en netwerkleverancier u een totaalpakket leveren geheel afgestemd op uw bedrijf. In dat geval zorgen wij voor de totale begeleiding van het project en de eventuele nazorg. De prijzen hangen geheel af van uw wensen.
Bekabeling en netwerken:
Indien uw computer of netwerk niet in dezelfde ruimte staat als uw isra (binnenkomst telefoonkabel) kunnen wij ook de binnen- en eventuele grondbekabeling verzorgen.
Disaster recovery:
Indien het internet een wezenlijk deel uitmaakt van uw bedrijfsvoering kunnen wij bij computeruitval zorgen voor het ophalen van uw mail, of een complete set reserveapparatuur zodat u binnen 24 of 48 uur weer online bent. Voor dit soort diensten maken wij vooraf samen met u een complete analyse van de risico's zodat we u een passende aanbieding kunnen doen. Voor dit soort diensten maken wij altijd een draaiboek van de complete procedure bij computer disaster.
Onderzoek door onafhankelijkelijke bedrijven heeft aangetoond dat van de bedrijven die getroffen zijn door een totale vernietiging van de computeraparatuur en vooal de gegevens, maar een heel klein gedeelte het overleefd. Binnen 3 jaar is reeds de helft van deze bedrijven verdwenen en binnen 5jaar 80 %.

Support tarieven MakingThePages

Voor on site support niet gedekt door onderhoud of support contract berekenen wij 100,- Euro / uur. Er worden geen voorrij of opstart kosten berekend en u kunt rustig koffie aanbieden aangezien wij alleen de netto werkuren berekenen. Avond en weekends worden tegen het zelfde tarief berekend. Hulp via telefoon is voor al onze klanten gratis. Onze leveranciers van ADSL bieden voor de meeste algemene vragen en problemen ook telefonisch support waar u gebruik van kunt maken.
Voor carry in support hanteren wij een korting van 20% op het standaard supporttarief. Indien u van deze optie gebruik wilt maken neem dan contact met ons op waar de appararuur moet worden afgeleverd.

Wilt u een snelle vervanging van defecte appararuur dan kunnen wij ook een 24 of 48 uurs omruil service aanbieden wij houden dan de apparatuur op voorraad en configureren deze dan bij defect van uw eigen apparatuur.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01 Valid CSS