Produkten

MakingThePages maakt internetsite's in een aantal standaarduitvoeringen die worden aangepast aan de behoefte van de klant. Voor een beschrijving van de gebruikte technieken zie onze technische pagina's

De te verwachten opbrengsten

Het rendement voor uw bedrijf van het hebben van een eigen internetsite is moeilijk van te voren uit te rekenen, maar de ervaring leert dat het aanwezig zijn op internet met uw produkten en of diensten extra potentiële klanten trekt die uw bedrijf anders niet hadden gevonden. Aangezien de kosten van een internetsite in verhouding tot drukwerk of advertenties laag zijn, is het zinvol een gedeelte van uw reclamebudget te besteden aan deze nieuwe techniek. U kunt van een internetsite over het algemeen jaren plezier hebben. Indien uw bedrijf verandert, is het over het algemeen simpel om deze wijziging ook op de site door te voeren zonder dat alles opnieuw moet worden geprogrammeerd.

Standaardprodukten

Als standaardpakket kunnen wij een aantal goedkope oplossingen bieden die geheel opgebouwd zijn uit onze standaardmodules. Deze modules omvatten het hele ontwerp en alleen de klantspecifieke gegevens worden ingeprogrammeerd. Doordat de basis uit standaard geteste modules bestaat, ontstaat in relatief korte tijd een robuust programma. Onze programmeurs kunnen later ook redelijk simpel aanpassingen en uitbreidingen op de programma's maken aangezien al onze modules op elkaar zijn afgestemd.

DIgitaalVIsiteKaartje

Het DIgitaalVIsiteKaartje is bedoeld voor ondernemers die zich op het internet willen presenteren maar nog weinig gegevens hebben om een internetsite te vullen. Wij bieden hiervoor een heel voordelige oplossing in de vorm van een standaard internetsite die op een van onze bedrijvenpagina's wordt geplaatst. Wij verzorgen alles van het maken van de pagina's tot het plaatsen op het internet.
Door vergaande standaardisatie is op deze manier voor weinig geld de eerste stap naar een eigen internetsite te zetten. U betaalt hiervoor een eenmalig bedrag zonder verdere maandelijkse kosten gedurende 3 jaar. Na deze 3 jaar kan tegen een reële vergoeding voor de hosting per jaar worden verlengd.

Privacy

Bij al onze produkten wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van uw klanten en bezoekers aan de internetpagina's, Bezoekers van uw eventuele fysieke etalage zouden het ook niet accepteren als ze daarvoor hun paspoort moeten laten zien. Een nadere uitwerking staat vermeld op onze privacypagina

Aanleveren van gegevens

De benodigde gegevens zoals teksten en foto's worden aangeleverd in iedere leesbare vorm hierbij moet u denken aan courante computer file's, delen van folders, getypte tekst en indien niet anders aanwezig, van geschreven of gesproken tekst. Voor nadere informatie zie onze technische pagina's.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!